Päiväkoti Taimitarha


 

Päiväkoti Taimitarha on yksityinen kristillinen päiväkoti, jota ylläpitää yhteiskristillinen ja voittoa tavoittelematon Kasvun Lähde ry. Taimitarha oli ensin 12-paikkainen ryhmäperhepäiväkoti, joka aloitti syksyllä 2016. Kaksi vuotta toiminut ryhmis laajeni päiväkodiksi elokuun alussa 2018 ja muutti entisen Myllymäen päiväkodin tiloihin, osoitteeseen Kivenkatu 2. Hoitopaikkoja on nyt enintään 21.

Päiväkoti on hajusteeton. Tilat tutkittiin luotettavalla homekoira-asiantuntijalla ja todettiin hyviksi. Sisäilma on puhdas ja tiloissa on uudehko koneellinen ilmastointi. Pintaremontti tehtiin materiaaleilla ja maaleilla, jotka eivät aiheuta allergisia reaktioita. Siivousaineet valitaan samalla tavalla tarkasti välttäen turhaa kemikaalikuormaa.  Ruoka valmistetaan itse päiväkodilla, kun keittiö uusittiin terveystarkastajan vaatimuksia vastaaviksi. Taimitarhassa työskentelee varhaiskasvatuksen opettaja, kaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa ja keittäjä-siistijä. Lisäksi tilapäisesti tai tarpeen mukaan työssä on luotettavia sijaisia tai harjoittelijoita.

Taimitarha on kristilliseen toimintakulttuuriin sitoutunut päiväkoti, jossa jokainen lapsi on aarre, hän saa olla lapsiLapsille kerrotaan rakastavasta Taivaan Isästä. Asenteena on oppia kunnioittamaan ja kannustamaan kaikkia sekä toimia yhdessä. Aikuiset rakentavat lapsille hyvää itsetuntoa vahvistamalla ryhmään kuulumista ja antamalla paljon positiivista palautetta. 

Taimitarhassa on samat hinnat kuin Kankaanpään kaupungin muissa päivähoitopaikossa. Se hyväksyttiin 1.9.2017 palvelusetelituottajaksi.

Taimitarhan puhelinnumero 044 236 8192

Sähköposti: taimitarha.paivakoti@gmail.com