Päiväkoti Taimitarha


Kasvun Lähde ry ylläpitää kristillistä varhaiskasvatuspaikkaa, joka aloitti 12-paikkaisena ryhmäperhepäiväkotina syksyllä 2016. Kaksi vuotta toiminut Taimitarha laajeni päiväkodiksi elokuun alussa 2018. Paikka sijaitsee osoitteessa Kivenkatu 2, entinen Myllymäen päiväkoti. Paikkoja (maks. 24) on vielä vapaana!

Tilat tutkittiin luotettavalla homekoira-asiantuntijalla ja todettiin hyviksi. Sisäilma on puhdas ja tiloissa on uudehko koneellinen ilmastointi. Pintaremontti tehtiin materiaaleilla ja maaleilla, jotka eivät aiheuta allergisia reaktioita. Siivousaineet valitaan samalla tavalla tarkasti välttäen turhaa kemikaalikuormaa.  Ruoka valmistetaan itse päiväkodilla, kun keittiö uusittiin terveystarkastajan vaatimuksia vastaaviksi. Taimitarhassa työskentelee varhaiskasvatuksen opettaja, kaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa ja keittiöhenkilö. Lisäksi tilapäisesti mukana saattaa olla työssäoppijoita tai vapaaehtoisia. 

Taimitarha on kristilliseen toimintakulttuuriin sitoutunut päiväkoti, jossa jokainen lapsi on aarre, hän saa olla lapsiLapsille kerrotaan rakastavasta Taivaan Isästä. Asenteena on oppia kunnioittamaan ja kannustamaan kaikkia sekä toimia yhdessä. Aikuiset rakentavat lapsille hyvää itsetuntoa vahvistamalla ryhmään kuulumista ja antamalla paljon positiivista palautetta. Varhaiskasvatuksessa sovelletaan Young Leader -menetelmää. 

Taimitarhassa on samat hinnat kuin Kankaanpään kaupungin muissa päivähoitopaikossa. Se hyväksyttiin 1.9.2017 palvelusetelituottajaksi.

Taimitarhan puhelinnumero 044 236 8192