Ajankohtaista


TÖIHIN PÄIVÄKOTI TAIMITARHAAN

Päiväkoti Taimitarhaan haetaan varhaiskasvatuksen opettajaa tai sosionomia vakituiseen toimeen, johon kuuluvat myös päiväkodin johtajan tehtävät. Tehtäviin kuuluu vastata päiväkodin toiminnasta sekä suunnitella ja arvioida sitä yhdessä työntekijätiimin ja yhdistyksen hallituksen kanssa.

Odotammme hakijalta iloista ja uteliasta asennetta, tiimityö- ja organisointitaitoja sekä halua ja kykyä toisten kohtaamiseen. Edellytämme varhaiskasvatuksen pedagogista osaamista ja persoonallista sopivuutta tähän tärkeään tehtävään. Meillä lapsi on aina, kaikenlaisena ja kaikenikäisenä aarre!

Työvuorot ajoittuvat ma-pe klo 6.30-17.00 välille. Työsuhteessa on 4 kk koeaika, palkkaus kelpoisuusvaatimukset ja palvelusuhteen ehdot ovat  yksityisen sosiaalialan TES:n mukaiset. Myös valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat/sosionomit huomioidaan valintaa tehtäessä. Lasten kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Laita hakemuksesi osoitteeseen: tuulai.palomaki@gmail.com (Huomaa i-kirjain!) Kerrothan hakemuksessasi, miksi haet juuri tätä paikkaa ja samalla siitä, miten toteuttaisit työssäsi kristillistä kasvatusta.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Vapaita hoitopaikkoja voi tiedustella: Taimitarhan puh. 044 236 8192 tai sähköposti: taimitarha.paivakoti@gmail.com.

Tulosta Hoitopaikkahakemus, täytä ja postita osoitteeseen: Päiväkoti Taimitarha, Kivenkatu 2 C 28, 38700 Kankaanpää